Videa 2018 új Filmek 22mérföld

Videa 2018 új Filmek 22mérföld teljes film, Videa 2018 új Filmek 22mérföld film online magyarul, Videa 2018 új Filmek 22mérföld videa

.

uj

Az új-zélandi meló

Az új-zélandi meló

Az új-zélandi meló    02 February 2017
6.1
TMDb: 6.1/10 16 votes
Nézd online

Jon lelép az esküvőjéről, hogy megkeresse volt barátnőjét, az elveszett szerelmét. Találkozik Luke-kal, aki felajánl neki egy fuvart a lopott, sárga Mini Austinnal, miközben csapatnyi bosszúért lihegő bűnöző elől menekül. A különös duóhoz azután az egyik gyorsétteremnél csatlakozik Kiera, és megszületik a törvényen kívüli Blondini banda. Hamarosan a média figyelmét is felkeltik. A zsaruk végig üldözik a triót a szigeteken, miközben Jon azt reméli, hogy a barátnője visszatér hozzá.

New Gilgames

New Gilgames

New Gilgames    02 March 1963
0
TMDb: 0/10 0 votes
The New Landlord

The New Landlord

The New Landlord    21 December 1935
0
TMDb: 0/10 0 votes
Az új rokon

Az új rokon

Az új rokon    06 November 1934
7
TMDb: 7/10 1 votes
Nézd online

Valahol az Óperenciás tengeren is túl, a régi magyar filmek vidéki birtokán él a népes Eszláry család, amely mi mással is foglalkozhatna - házasságszerzéssel múlatja napjait. Ebbe a kedélyes világba csap bele a villám az Amerikából érkezõ "új rokon", Kitti megjelenésével, aki körül Nóti Károly legjobb poénjai sisteregnek.

Happy New Life

Happy New Life

Happy New Life    01 February 2007
1
TMDb: 1/10 1 votes
Vegyünk új mamit!

Vegyünk új mamit!

Vegyünk új mamit!    13 May 1994
5.5
TMDb: 5.5/10 20 votes
Nézd online

Mrs. Martin igazi átlaganya, aki egyedül neveli három gyermekét. De Elizabeth, Jeremy és Harry elégedetlenek anyjuk teljesítményével. Nem is haboznak, amikor egy ősi varázslat segítségével kitörölhetik emlékezetükből anyjukat, és újat választhatnak maguknak. Három jelölttel is próbálkoznak: egyikük gazdag, fényűző életet él, a másik lelkes természetbarát és örökké kirándulna, míg a harmadik egy cirkuszban dolgozik veszélyes, lélegzetelállító mutatványokban.

Simkó Andrea Az új mozgásvilág

Simkó Andrea Az új mozgásvilág

Simkó Andrea Az új mozgásvilág    16 November 2018
0
TMDb: 0/10 0 votes
Nézd online

Aerobic végre minden korosztálynak, a gyerekeknek, az idősebbeknek és a fiataloknak egyaránt...

Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet

Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet

Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet    01 October 2009
5.4
TMDb: 5.4/10 159 votes
Nézd online

Terroristák nukleáris katasztrófával fenyegetik a világot. Megszerzik a tökéletes katona genetikai kódját, és egy módosítással létrehozzák Andrejt, a PitBullt (Doplh Lundgreen), akinek az a feladata, hogy a csernobili atomreaktort felrobbantsa. Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), a leszerelt katona az egyetlen, aki képes megakadályozni a terroristák akcióját. Deveraux megújult fegyverzetben indul harcba, ám arra nem számít, hogy nem PitBull az egyetlen újonnan kifejlesztett katona.

Sárkányszív 2. - Egy új történet

Sárkányszív 2. - Egy új történet

Sárkányszív 2. - Egy új történet    08 August 2000
5.4
TMDb: 5.4/10 120 votes
Nézd online

Amikor Geoff, az árva lovászfiú felfedezi Drake-et, a világ utolsó élő sárkányát, rájön, hogy valóra válhat legnagyobb álma: ő is ragyogó páncélzatú lovag lehet. Együtt hamarosan olyan kalandokba vágnak, melyek során ünnepelt hősökké válnak. De új életük izgalmaiba merülve Geoff és Drake nem veszik észre, hogy Lord Osric milyen gonosz tervet szőtt ellenük. Későn jönnek rá, ki is ő valójában, ám ekkor már az ellenség legyőzéséhez kevésnek bizonyulnak a vakmerő hőstettek és bátor cselekedetek.

Új életek

Új életek

Új életek    01 January 1998
6.4
TMDb: 6.4/10 5 votes
Nézd online

A 10 éves Sunny Mathews nem csak testileg, de lelkileg is összetörik abban a balesetben, melyet édesapja nem él túl. A tragikus eseményt követően a lány már csak bottal tud járni, és a lelki trauma hatására teljesen magába zárkózik. Kedélyállapota csupán akkor kezd el javulni, mikor édesanyjával, Kathleennel együtt Ben Taylor, az egykori rodeó sztár lovas farmja szomszédságába költözik. Sunny ugyanis megismerkedik Ben egyik lovával, a betörhetetlennek tűnő, lesántult Gingerrel, aki irán napról napra nagyobb érdeklődést mutat. Az érdeklődésből hamarosan barátság, majd egy olyan szoros kötelék lesz, amely mindkettőjüket elindíthatja a gyógyulás útján.

Új Remény

Új Remény

Új Remény    10 February 2012
5
TMDb: 5/10 4 votes
Nézd online

Rodney Ray író és rendező filmje egy amerikai középiskolában játszódik, ahol a helyi kosárlabdasztár öngyilkossága nem mindenki számára közömbös...

Új szörnyetegek

Új szörnyetegek

Új szörnyetegek    15 December 1977
6.9
TMDb: 6.9/10 43 votes
Nézd online

14 évvel a Szörnyetegek után a hetvenes évek legjobb olasz rendezői a vitriolos szatíra eszközével mutatták be, hogyan változott a világ azóta. Az elődjéhez hasonlóan epizódokból álló filmben Vittorio Gassman és Ugo Tognazzi mellé Alberto Sordi is csatlakozik, néhány remekbe szabott, felejthetetlen figurát teremtve. A nagy férfi triászt az egyik legszebb olasz színésznő egészíti ki.

Az új Emmanuelle: Utolsó gyönyörök

Az új Emmanuelle: Utolsó gyönyörök

Az új Emmanuelle: Utolsó gyönyörök    08 November 1994
0
TMDb: 0/10 0 votes
Az új kezdet útjai

Az új kezdet útjai

Az új kezdet útjai    11 November 2016
6.1
TMDb: 6.1/10 75 votes
Nézd online

Az új kezdet útjai független drámában három történetszálat mozgat a direktor. Idris Elba, Gemma Arterton, Ashely Thomas és Tom Cullen is részesei a szereplőgárdának. A történések London utcáin zajlanak és minden egyes szálban komoly problémák adódnak. Elba egy híres, visszavonult rögbisztár lesz, akinek droggal vannak problémái.

P2 - A rettegés új szintje

P2 - A rettegés új szintje

P2 - A rettegés új szintje    09 November 2007
5.9
TMDb: 5.9/10 261 votes
Nézd online

Szenteste Angela maradt utolsónak az irodában. Miután végzett, a kihalt parkolóházba siet, ahol a kocsiját hagyta. Az autója azonban nem indul. Szerencsére segítségére siet Thomas, a kedves biztonsági őr, azonban neki sem sikerül beindítani a kocsit. Kárpótlásként meghívja Angelát egy kis ünnepi vacsorára. A lány kineveti, amivel felbőszíti az elmebeteg férfit. Thomas leüti és megkötözve az irodájába viszi. Angela rájön, ha meg akarja érni a karácsony reggelt, fel kell vennie a harcot a férfival.

Sittmentes Új Évet!

Sittmentes Új Évet!

Sittmentes Új Évet!    07 August 1987
4.3
TMDb: 4.3/10 2 votes
Nézd online

Nick (Peter Falk) és Charlie (Charles Durning) kisstílű bűnözők. Mindig éppen a következő nagy dobáson jár az eszük. Ezidáig szerencséjük volt, jól mentek a dolgok: nem is sikerültek a túlbonyolított rablások, de legalább nem kapták el őket. A tuti biztos vadonatúj terv egy ékszerüzlet ellen irányul. Egy egész színházravaló álruházatot képzelnek el. Gazdag öreg férfinak és nőnek akarják magukat kiadni. Egyszer csak Nick szerelmes lesz egy nőbe, aki a bolt melletti szomszédos antikvitás-kereskedés tulajdonosa. A dolgok kezdenek túlbonyolódni megint, ez a statisztikájuk szerint nem vezet semmi jóra.

Az Igazság Ligája: Az új küldetés

Az Igazság Ligája: Az új küldetés

Az Igazság Ligája: Az új küldetés    26 February 2008
6.6
TMDb: 6.6/10 182 votes
Nézd online

A legnépszerűbb képregényhősök kalandjait követhetjük nyomon a második világháború végétől a hidegháborúig. A Justice League, azaz, az Igazság Ligája nevű csapat a világ legismertebb szuperhőseiből verbuválódott. Valamennyien az igazság bajnokai: Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Hawk Girl és Martian Man Hunter. A csapat tagjai együtt indulnak csatába a világ leigázására és a Liga elpusztítására szövetkezett gonosztevők, természetfölötti lények és más gonosz erők ellen.

Bogyó és Babóca 2 - 13 ÚJ mese

Bogyó és Babóca 2 - 13 ÚJ mese

Bogyó és Babóca 2 - 13 ÚJ mese    11 August 2011
0
TMDb: 0/10 0 votes
Nézd online

Bogyó és Babóca 13 új kalanddal várja a lelkes közönséget. Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány immár barátokként fedezik fel az őket körülvevő világot. A kedves rövid mesék a legkisebbek számára érthetően közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete. Bogyó, Babóca és új barátaik bejárják az erdőket, mezőket, vizeket, és ezúttal egy léghajóval még az eget is meghódítják, s közben segítenek mindenkinek, akivel útjuk során összetalálkoznak. Epizódok: A bicikli, A homokvár, Sün Soma születésnapja, Erdei tornaverseny, Áfonyaszedés, Az elveszett mogyoró, Vendel korcsolyázik, Mézeskalácsok, A sárga katica, A vízicsiga, Jelmezbál, Kanárifiókák, Léggömb

Új hullám

Új hullám

Új hullám    23 March 1990
5.7
TMDb: 5.7/10 10 votes
Nézd online

Nouvelle Vague, ezt a meglepő címet viseli Jean-Luc Godard új filmje; aki azonban figyelemmel követte a régen elcsendesedett hajdani új hullám vezéralakjának utóbbi munkáit, aligha várhatta, hogy az egyre inkább az absztrakt film felé hajózó, viharos okosságú intellektuális bajkeverő nosztalgikus futamokkal idézi fel a legendás időket. Tulajdonképpen Godard teljesítette be a legkövetkezetesebben, a legkíméletlenebbül a Nouvelle Vague hirdetett célját: a „papa mozijának” szétverését, ő végül baltát emelt a konvenciókra, az önelégült sablonokra. Apagyilkos, a legkisebb bűnbánat nélkül.

Navarone ágyúi 2. - Az új különítmény

Navarone ágyúi 2. - Az új különítmény

Navarone ágyúi 2. - Az új különítmény    01 November 1978
6.4
TMDb: 6.4/10 123 votes
Nézd online

Alig, hogy hazatértek előző sikeresen végrehajtott küldetésükből, Navarone ágyúinak megsemmisítéséből, Mallory (Robert Shaw) és Miller (Edward Fox) máris egy új, minden eddiginél rizikósabb feladatot kap: egy kulcsfontosságú hidat kell felrobbantaniuk Jugoszláviában. Útközben csatlakoznak a vakmerő Barnsby (Harrison Ford) hadnagy vezette 10-es különítményhez, hogy együtt hajtsák végre a lehetetlennek tűnő küldetést.

Lenyűgöző, svéd HD filmeket játszhatsz, vagy egy meggondolatlan válság, amikor számtalan DVDR Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez csak azért van, mert az extra filmek és műsorok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, nincs mosoly. De a kockázata az, hogy az integrált is infernal minősítő. De amikor megtalálja magát, felkészítheti az életre. Koherenciájával felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy ezt az ebhebe-t is megragadja a kedvenceiben, és leginkább későn érkezik.

Ezután felsorolok egy olyan listát, amely jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobil filmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálják és ajánlották, amikor az adatbázisnak részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyonelemeket napi, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságra osztják. Ne felejtsd el eljutni a tündérek tele minden történetre a mirliflore, a damoiseau hátán. Gyere, makacssággal, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert a helyzetet óriásian agitálták. Ha Ön magához kapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társas könyvtárat.